Markten

E-mailadres Afdrukken PDF

Diverse jaarlijkse markten

Zoals elk jaar staat Historisch Egmond ook dit jaar weer met een kraam op het Slotfestijn en het Hoever Dorpsfeest. Ook zijn wij aanwezig tijdens de Visserijdag in Egmond aan Zee en bij Egmond op zijn Kop op de Grijze Markt in Egmond-Binnen. Vorig jaar werden weer veel abonnees/donateurs ingeschreven. Dozen vol met Egmondse vlaggen zijn verkocht, oude en nieuwe boekjes Geestgronden en andere historische uitgaven en boeken. Zie onze agenda voor de actuele data.

Vrijwilliger gezocht!

Gelukkig zijn er enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn op de markten te staan tijdens genoemde Egmondse feestdagen. Een dankbare klus omdat je er vele mensen ontmoet die positief staan ten opzichte van SHE. We zijn echter nog op zoek naar iemand die het team versterkt. Iemand die er aardigheid in heeft om dit zeer kleinschalige 'winkeltje' enige malen per jaar te helpen runnen. Wie interesse heeft zou eens contact kunnen opnemen met Ron van der Does, tel 072 - 506 2666

Aanbiedingen

Deze gelden op de markt en ook tijdens de exposities in ons Historisch Informatiecentrum. (zie de activiteitenkalender) Natuurlijk kunt u ook daar de Egmondse vlag in diverse maten kopen vanaf € 12,50. Als u zich aanmeldt als donateur, krijgt u niet alleen Geestgronden drie keer per jaar, maar ook een gratis boekje of de vlag voor minder dan de halve prijs: € 6,-. Er zijn ook speciale aanbiedingen voor nieuwe donateurs met o.a. het boek Het Kasteel van Egmond.